Uitnodiging

Geacht Bestuur,


Hierbij hebben wij het genoegen uw vereniging uit te nodigen tot deelname aan het komende Internationale Prinsentreffen in Nijmegen.


27e INTERNATIONALE PRINSENTREFFEN NIJMEGEN
ZONDAG 26 januari 2020

in de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 te Nijmegen


Het “Prinsentreffen” heeft tot doel om de onderlinge contacten tussen Prinsen Carnaval en hun Gevolgen nationaal en internationaal te bevorderen.

Indien u aan onze uitnodiging gehoor wilt geven verzoeken wij u vriendelijk d.m.v. een e-mail aan het secretariaat (secretariaat@prinsentreffen-nijmegen.nl) kenbaar te maken dat u graag met uw vereniging aan het volgende Prinsentreffen wil deelnemen. Het aanmeldingsformulier wordt u dan t.z.t. toegezonden of is te downloaden vanaf de website. U kunt zich eveneens snel en makkelijk aanmelden via het Inschrijfformulier links in het menu.

In verband met de indeling van de zaalruimte en de te verwachten grote aanvraag voor kaarten voor dit 27e  Internationale Prinsentreffen, in de tot feestpaleis omgetoverde Jan Massinkhal, zullen aanmeldingen in volgorde van binnenkomst worden gehonoreerd.

Ook dan zal  een maximaal aantal kabinetten en verenigingen toegang kunnen krijgen tot het Prinsentreffen, omdat op last van de brandweer een maximaal aantal gasten in de Jan Massinkhal mag worden toegelaten.

Belangrijk!
Alleen indien via bank of giro de betaling door ons tijdig wordt ontvangen zullen voor u plaatsen in de zaal worden gereserveerd.

De kosten voor deelname aan dit internationale Prinsentreffen zijn € 14.00 per persoon. Voor onze betalende gasten wordt voor het reserveren van een zitplaats in de grote feestzaal € 1.00 extra in rekening gebracht.

In verband met wettelijke bepalingen worden kinderen beneden de leeftijd van 18 jaar niet toegelaten.

In het vertrouwen dat velen dit 27e Internationale Prinsentreffen op 26 januari 2020 zullen bijwonen, zien wij uw positieve reactie gaarne spoedig  tegemoet,

vóór  06 januari 2020

Met carnavalistische groet,
namens Bestuur Stichting Prinsentreffen Nijmegen
Robbert W.J. van Veen, voorzitter.

Aanmeldingsformulier

Om het aanmeldingsformulier te downloaden klik hier


Dit formulier kunt u ingevuld versturen naar:

Stichting Prinsentreffen Nijmegen
Secr.  Stichting Prinsentreffen Nijmegen
           Keplerstraat 219, 6533 DD Nijmegen
Tel.:    06 - 48 60 51 20

secretariaat@prinsentreffen-nijmegen.nl

         
Om dit formulier te downloaden heeft u Acrobat Reader nodig. Indien u niet in het bezit bent van dit programma kunt u op onderstaand icoontje klikken om het GRATIS te downloaden.