Voorwoord

Wij heten u van harte welkom bij de website van de stichting Prinsentreffen Nijmegen, die op zondag 29 januari 2017 voor de 24ste keer het Internationale Prinsentreffen in Nijmegen zal organiseren.

Het Prinsentreffen Nijmegen heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Begonnen in 1994 met 18 Prinsenkabinetten met hun Gevolgen, in 2016 waren dat er 65 uit binnen- en buitenland. Het bezoekersaantal liep in de loop der jaren op van ongeveer 300 personen, inclusief de kabinetten, naar een volle Jan Massinkhal met ruim 1500 personen dit jaar. De bezoeken aan het Stadhuis, op uitnodiging van het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nijmegen werden door de gasten van het Prinsentreffen, door de jaren heen, op zeer hoge prijs gesteld.
Helaas zijn we genoodzaakt om het bezoek aan het Stadhuis, een jaren lange traditie te schrapen uit ons programma. Evenals in de afgelopen twee jaar, zullen we in 2017 een bezoek brengen aan Restaurant & stadscafé De Waagh. Stadscafé en restaurant De Waagh is een unieke locatie in het centrum van Nijmegen. Modern en sfeervol, met respect voor vier eeuwen geschiedenis. Ook bij het Prinsentreffen op 29 januari 2017 verwachten wij weer een grote toevloed van deelnemende Prinsen en Prinsessen Carnaval uit België, Duitsland en alle windstreken van Nederland.

Meld u aan vóór 9 januari 2017

Wij zijn vol vertrouwen voor de toekomst, en zijn alweer aan de slag, om er in 2017 opnieuw een onvergetelijke dag van te maken.

Wij zien u daarom graag op zondag 29 januari 2017 in de Jan Massinkhal in Nijmegen, bij het 24-ste Internationale Prinsentreffen met, zoals u dat van ons gewend bent, een spetterend programma met veel noviteiten.

Graag tot ziens.

Bestuur Stichting Prinsentreffen Nijmegen

Op Zondag 10 januari 2016 is er een mooie impressie gemaakt en op beeld vastgelegd door Sassendonktv.nl. Wij danken Hans & Gert voor deze mooie opnames. Wilt u een indruk van dit fantastische evenement in Nijmegen, kijk dan naar aflevering 14 "deel -1- & deel -2-" van sassedocktv.nl

Prinsentreffen 10 januari 2016 - DEEL 1 -  (Op pad met Platje - afl 14 - deel 1)

Prinsentreffen 10 januari 2016 - DEEL 2 - (Op pad met Platje - afl 14 - deel 2 )