De ontwikkelingen in “Coronatijd”.

Sinds ons vorige Internationale Prinsentreffen op zondag 26 januari 2020 is er heel veel veranderd in de wereld. Het “Coronavirus” heeft ervoor gezorgd dat we voorlopig op een heel andere manier met elkaar om zullen moeten gaan. Grote groepen die dicht op elkaar staan zijn niet meer toegestaan en daardoor kunnen wij ons evenement voorlopig ook niet meer organiseren. In eerste instantie zijn de regels vastgesteld tot 1 september van dit jaar, daarna zullen we verder moeten kijken hoe we hiermee om moeten gaan. Uiteraard is het bestuur van onze stichting druk bezig met het brainstormen over allerlei opties, We hebben met elkaar afgesproken dat we voorlopig wel doorgaan met het samenstellen van het programma. De afspraken worden dusdanig gemaakt dat ze eventueel een jaar doorgeschoven zouden kunnen worden. In het najaar zullen we jullie nader informeren over de besluiten die zijn genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen.

Voor nu wensen we iedereen heel veel gezondheid en een fijne zomertijd.

Geplaatst in Nieuwberichten.