Gaan we dan toch een Internationaal Prinsentreffen meemaken op 30.01.2022 ?

We zitten nu meer dan 1 jaar in de coronapandemie. Iedereen heeft weer zin in een feestje en ook wij zien hier verschrikkelijk naar uit. Steeds meer mensen worden gevaccineerd en er worden overal testen gedaan met grote groepen mensen en evenementen. We hebben heel voorzichtig toch nog maar eens de datum van het volgende geplande Internationale Prinsentreffen op de website gezet:

Zondag 30 januari 2022 in de Jan Massinkhal te Nijmegen

We vertrouwen erop dat de ontwikkelingen zich positief blijven ontwikkelen en dat we u op de 30e mogen ontvangen in Nijmegen. Uiteraard houden we u op de hoogte en wanneer we definitief aan de slag kunnen dan krijgt u uitgebreide info van onze secretaris. Voor dit moment …… blijf allemaal gezond, denk aan de basisregels en duim met ons voor een carnaval 2022.

Geplaatst in Nieuwberichten.