Senior Gildelid Gerhard Nijhof overleden.

Onlangs is ons Senior Gildelid Gerhard Nijhof overleden. Gerhard was vanaf dag 1 bij het Prinsentreffen betrokken als Gildelid. Samen met Peter Saleming coordineerde hij de binnekomst van de Prinsen en Prinsessen. De intocht verliep altijd strak en op tijd. Ook betrokken bij op- en afbouw, je kon altijd op hem rekenen. Gerhard was oud militair en indertijd lid van de Vastenaovond Knonne, de carnavalsclub van de Nijmeegse luchtmachtkazerne. In Nijmegen was hij betrokken bij St. Anneke, Geberste Kruuk, adjudantencorps en natuurlijk het Prinsentreffen. Daarnaast zong hij in verschillende koren en was betrokken bij de contacten met Pskov. Gerhard was voorganger in de Russisch Orthodoxe kerk. Een fijne kerel waar je altijd op kon rekenen. We wensen de familie heel veel sterkte en zullen hem missen.

Geplaatst in Nieuwberichten.