Bestuur maakt begin met seizoen 2022-2023 en de 28e.

Op 30 april j.l. werd ons seizoen 2021-2022 afgesloten en helaas weer zonder een prachtig Internationaal Prinsentreffen in de Jan Massinkhal door de coronapandemie. Op 3 mei kwam ons bestuur bij elkaar om het nieuwe seizoen op te starten. In de afgelopen 2 jaar zijn onze vaste kosten natuurlijk doorgelopen en hebben we geen Prinsentreffen kunnen organiseren. Reden om vroeg te starten en op zoek te gaan naar ” partners van het Prinsentreffen ” en “vrienden van het Prinsentreffen “. Uiteraard is ook het programma alweer in de maak en worden offertes opgevraagd voor licht, geluid en heel veel andere toeleveranciers. We hebben er vreselijk veel zin en vertrouwen erop dat jullie ook weer verlangen naar zo’n heerlijk vrij Internationaal Prinsentreffen op zondag 22 januari 2023. Je kunt nu al opgeven op deze site via CONTACT > AANMELDEN. We blijven jullie in de komende maanden uiteraard weer op de hoogte houden.

Geplaatst in Nieuwberichten.