DAGPROGRAMMA

Vanaf 10.30 uur is de Concert vereniging open voor onze gasten. Al onze eregasten, Prinsen, Prinsessen, twee, drie sterren partners en VIPS zullen ontvangen worden door het bestuur. Na het maken van een statiefoto worden de eregasten uitgenodigd voor koffie of thee in de ING zaal. Onze voorzitter zal de nieuwe jaaronderscheiding uitreiken en hierna is er tijd om nader met elkaar kennis te maken.

De meegereisde carnavalisten zullen worden ontvangen door de medewerkers van het Prinsentreffen. Na controle van hun toegangsbewijzen kom je in de FOYER, Dit is het hart van De Vereeniging. Hier heb je o.a. toegang tot de gaderobe en ruime toiletgroepen voor de dames en heren. In de FOYER kun je consumptiemunten, pins en de felbegeerde jaaronderscheiding kopen. 

Via de zijgangen loopt u naar de grote feestzaal, hier kunt u een plaatsje zoeken aan een van de velen statafels. Heeft u gekozen voor een zitplaats, wordt u verwezen naar een van de zijbalkons vanwaar u vanuit een luxe fauteuil kunt genieten van een spectaculair programma. Rondom de grote feestzaal zijn er verschillen punten waar en drank en eten kunt kopen, dit kan uitsluitend met consumptiemunten. Tevens is hier gelegenheid om even te gaan zitten om u drankje en of broodje rustig op te eten. In de grote feestzaal staan enkel statafels, dus hier kunt u niet zitten,

 

Rond de klok van 12:00 uur worden de eregasten uitgenodigd voor de Keizer Karel foyer. Dit is een indrukwekkende ruimte in De Vereniging, waar u kunt genieten van het uitzicht op het hart van Nijmegen, het unieke verkeersplein in Nederland het Keizer Karelplein. Hier wordt u onder het genot van een drankje welkom geheten door een prominente Knotsenburger. 

 

 

Rond de klok van 13:00 uur volgt er een indrukwekkende intocht van Prinsen, Prinsessen, Grootvorsten en andere hoogwaardigheidsbekleders in de grote feestzaal. De meegereisde carnavalisten zijn al geruime tijd in de stemming gebracht en zullen hun Prins, Prinses of juichend, zwaaiend en luidkeels naar het podium begeleiden.

De gehele dag is ons huisorkest ” Al Mo we Krupe ” in de grote feestzaal voor

een prima stuk dweilmuziek. Dit orkest bestaat al 35 jaar en heeft haar sporen in binnen- en buitenland verdiend. Het orkest bestaat uit 25 personen en hun naam hebben ze te danken aan oud Prins Theo I (Eikmans} die ook een geweldige tonpraoter was onder de artiestennaam Graodus fan Nimwegen. Hij schreef het Nijmeegs Volkslied ” Al mot ik krupe, op blote voeten gaon.

 

Daarna zal het carnavalsprogramma worden vervolgd en rond de klok van 16.30 uur volgt een fantastische finale act. Hierna start de after party die nog enkele uurtjes zal duren en waar voldoende gelegenheid is om contacten met elkaar te leggen.