Het 28e Internationaal Prinsentreffen in 2023 geannuleerd.

Ons bestuur en de horeca exploitant Stouthamer Catering hebben gezamenlijk en in goed overleg helaas moeten besluiten dat het Prinsentreffen in 2023 niet kan plaats vinden. In de brief op deze pagina leest u hierover meer. We gaan in de komende tijd diverse alternatieve opties onderzoeken en vertrouwen erop dat we u later in het jaar uit kunnen nodigen voor het 28e Internationale Prinsentreffen in 2024. Blijf onze website daarom regelmatig even bezoeken ! Heel fijne feestdagen.

De eerste aanmeldingen komen binnen !

In het weekend zijn de eerste aanmeldingen al weer ontvangen voor het Internationale Prinsentreffen 2023. Uit de reacties blijkt dat de carnavalisten weer zin hebben in een feestje en dat de coronazorgen een stuk minder zijn. Dus ……. geef uw vereniging en de dorstluchtige hoogheden snel op. De GROENE BUTTON brengt u naar het inschrijfformulier. We hopen u te ontmoeten om zondag 22 januari 2023.

RMIC wordt 3 sterren partner.

Dit jaar zal RMIC onweerstaanbare marketing 3 sterren sponsor worden van het Internationale Prinsentreffen. Het all-service marketinghttps://rmic.nlbedrijf van Roy Jacobs is al meer dan 15 jaar actief in het vinden van creatieve en effectieve marketingsoplossingen. Maak eens een afspraak met Roy om te beleven wat er allemaal mogelijk is. Kijk eens op https://rmic.nl

Bestuur maakt begin met seizoen 2022-2023 en de 28e.

Op 30 april j.l. werd ons seizoen 2021-2022 afgesloten en helaas weer zonder een prachtig Internationaal Prinsentreffen in de Jan Massinkhal door de coronapandemie. Op 3 mei kwam ons bestuur bij elkaar om het nieuwe seizoen op te starten. In de afgelopen 2 jaar zijn onze vaste kosten natuurlijk doorgelopen en hebben we geen Prinsentreffen kunnen organiseren. Reden om vroeg te starten en op zoek te gaan naar ” partners van het Prinsentreffen ” en “vrienden van het Prinsentreffen “. Uiteraard is ook het programma alweer in de maak en worden offertes opgevraagd voor licht, geluid en heel veel andere toeleveranciers. We hebben er vreselijk veel zin en vertrouwen erop dat jullie ook weer verlangen naar zo’n heerlijk vrij Internationaal Prinsentreffen op zondag 22 januari 2023. Je kunt nu al opgeven op deze site via CONTACT > AANMELDEN. We blijven jullie in de komende maanden uiteraard weer op de hoogte houden.

Jeroen Stouthamer is helemaal klaar voor de 28e !

Nu de coronaregels in een snel tempo worden versoepeld en de lente weer nadert ziet alles er weer rooskleuriger uit. Onlangs spraken we Jeroen tijdens onze speciale medewerkersavond en hij vertelde ons dat hij er weer zin in heeft. De datum van 22 januari 2023 staat alweer in de agenda. We kijken er allemaal weer naar uit !

Jos Peters benoemd in het Senior Gilde.

Vanaf het eerste Internationale Prinsentreffen, ruim 30 jaar geleden, is Jos Peters betrokken geweest bij de organisatie. Hij werkte in die tijd bij radio Radboud en was als vrijwilliger al veel in aktie. Jos is altijd erg betrokken geweest bij onze club en natuurlijk werd zijn vraag om een plaatsje in het Senior Gilde uiterst positief beantwoord. Jos heeft al aangegeven dat hij natuurlijk zeer betrokken zal blijven bij de organisatie en dat kunnen we zeer waarderen ! Tijdens de medewerkersbijeenkomst van 8 maart j.l. kreeg hij de bijbehorende onderscheiding en zijn eigen cap.

Drie nieuwe Gildeleden geinstalleerd.

In de gezellige bijeenkomst van dinsdag 8 maart j.l. werden 3 nieuwe gildeleden geinstalleerd. Bert van Gils, Willie Hendriks en Wilger Rikken werden na een periode als aspirant gildelid opgenomen in het gilde. Voorzitter Robbert van Veen overhandigde de gildecap en uiteraard de gildeonderscheiding. De heren hebben er erg veel zin in en vertrouwen er tesamen met bestuur en overige gildeleden op dat het volgende Internationale Prinsentreffen weer “normaal” kan worden georganiseerd.

Senior Gildelid Gerhard Nijhof overleden.

Onlangs is ons Senior Gildelid Gerhard Nijhof overleden. Gerhard was vanaf dag 1 bij het Prinsentreffen betrokken als Gildelid. Samen met Peter Saleming coordineerde hij de binnekomst van de Prinsen en Prinsessen. De intocht verliep altijd strak en op tijd. Ook betrokken bij op- en afbouw, je kon altijd op hem rekenen. Gerhard was oud militair en indertijd lid van de Vastenaovond Knonne, de carnavalsclub van de Nijmeegse luchtmachtkazerne. In Nijmegen was hij betrokken bij St. Anneke, Geberste Kruuk, adjudantencorps en natuurlijk het Prinsentreffen. Daarnaast zong hij in verschillende koren en was betrokken bij de contacten met Pskov. Gerhard was voorganger in de Russisch Orthodoxe kerk. Een fijne kerel waar je altijd op kon rekenen. We wensen de familie heel veel sterkte en zullen hem missen.

Nijmegen heeft een nieuwe stadsprins en kabinet.

Op zaterdag 6 november j.l. is het kabinet van Prins Roy 1 geproclameerd in concertgebouw “de Vereeniging”te Nijmegen. Samen met zijn pages Yvon en Chantal, de adjudanten Roy en Joeri en de chef protocol Ronald vormen zij het Knotsenburgse kabinet voor seizoen 2021-2022. Ze zullen carnavalsvierend Nijmegen voorgaan tijdens de dolle dagen en uiteraard ook veel sociale taken uitvoeren. We vertrouwen erop dat ze aanwezig zijn tijdens het 28e Internationale Prinsentreffen maar we blijven voorbehouden maken m.b.t. de ontwikkeling van het corona virus. In ieder geval felicitaties namens bestuur en medewerkers van het Internationale Prinsentreffen.