ARRANGEMENT

Tijdens het Internationale Prinsentreffen worden Prinsen en Prinsessen flink in de schijnwerpers gezet en is er ruimte om met andere Hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- en buitenland kennis te maken en van gedachten te wisselen.
De Hoogheden worden ontvangen als ” Eregasten “ en hebben altijd een gereserveerde zitplaats in de feestzaal. Koffie, thee en broodjes tijdens de ontvangst worden verzorgd voor onze ” Eregasten ” en ze worden met bussen naar het centrum van Nijmegen vervoerd. Uiteraard ontvangen de Prinsen en Prinsessen onze jaaronderscheiding van de voorzitter. Er wordt een statiefoto gemaakt bij binnenkomst die ook op onze website wordt gepresenteerd.

Het arrangement ziet er als volgt uit:

Een toegangskaart voor de feestzaal kost Euro 15,00 per persoon en wanneer u een gereserveerde zitplaats wenst dan kost de toegangskaart
Euro 16,00 per persoon.

Bij aanmelding van Prins en/of Prinses in een groep tot en met 4 personen ontvangt u 2 vrijkaarten voor ” Eregasten “. Daarnaast brengen we
Euro 15,00 administratiekosten in rekening.

Bij aanmelding van Prins en/of Prinses in een groep van 5 t/m 8 personen ontvangt u 2 vrijkaarten voor ” Eregasten “. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Bij aanmelding van Prins en/of Prinses in een groep van meer dan 8 personen ontvangt u 4 vrijkaarten voor ” Eregasten “. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.