IN MEMORIAM


Op 21 juli 2023 is voor ons geheel onverwacht Senior Gilde lid Eef Hendriks overleden. Het laatste beetje is nu op, veel had ik te verduren. Het kaarsje is thans opgebrand, gedoofd zijn alle vuren. Voor mij die het aangaat is het niet zo erg, ik heb genoeg geleden. Voor hen die ik achterlaat, Vaarwel en wees tevreden. We wensen de familie heel veel sterke en kracht met het verlies van Eef.
 
Bestuur en Medewerkers Prinsentreffen Nijmegen
 

Op 22 juni 2023 is geheel onverwacht Senior Gilde lid Jan Heukeshoven overleden. Jan was in Knotsenburg een begrip en vooral in de technische commissie was Jan in zijn element. Met wat gemopper was Jan degene die altijd met met de oplossing kwam. Een zekerheid in de technische club, vraag het het Jan en je wist dat het goed kwam. Ook bij het Internationale Prinsentreffen gaan we Jan ontzettend missen. Een mooie kerel waar je altijd op kon rekenen. We wensen de familie heel veel sterke en kracht met het verlies van Jan.

Bestuur en Medewerkers Prinsentreffen Nijmegen.


In december 2021 is ons Senior Gilde lid Gerhard Nijhof overleden. Gerhard was vanaf dag een bij het Prinsentreffen betrokken als Gilde lid. Samen met Peter Saleming coördineerde hij de binnenkomst van de Prinsen en Prinsessen. De intocht verliep altijd strak en op tijd. Ook betrokken bij op- en afbouw, je kon altijd op hem rekenen. Gerhard was oud militair en indertijd lid van de Vastenaovond Knonne, de carnavalsclub van de Nijmeegse luchtmachtkazerne. In Nijmegen was hij betrokken bij St. Anneke, Geberste Kruuk, adjudantencorps en natuurlijk het Prinsentreffen. Daarnaast zong hij in verschillende koren en was betrokken bij de contacten met Pskov. Gerhard was voorganger in de Russisch Orthodoxe kerk. Een fijne kerel waar je altijd op kon rekenen. We wensen de familie heel veel sterkte en zullen hem missen.

Bestuur en Medewerkers Prinsentreffen Nijmegen


Maandag 11 oktober 2021 is op 64 jarige leeftijd na een zware periode van 3.5 jaar waarin zij veel vechtlust toonde heengegaan Marianne Geurts- Koolen. Marianne was echtgenote van ons bestuurslid Henk Geurts, ze was actief gildelid, ruim 9 jaar de rechterhand van onze penningmeester Henk en gastvrouw op het VIP podium tezamen met Wilma Smeeman. Ook tijdens de vergaderingen in huize Geurts was ze altijd een perfecte gastvrouw en het was fijn om bij hen op bezoek te zijn. We denken met warmte in ons hart terug aan deze dappere en vooral positieve vrouw. We wensen Henk en de familie heel veel sterkte.

Bestuur en Medewerkers Prinsentreffen Nijmegen


Op woensdag 19 mei 2021 is ons Senior Gilde lid Paul Prudon op 75 jarige leeftijd overleden. Paul was ruim 14 jaar lid van ons team en werkzaam in techniek en podiumbouw. Daarnaast was hij trots vaandeldrager van de Knotsenburgse vlag bij de grote intocht van Prinsen en Prinsessen. Paul was er altijd, ook op de extra op- en afbouw dagen. Hij was een vriend waarop je altijd een beroep kon doen en waarvan je op aan kon. We wensen de gehele familie heel veel sterkte en zullen met trots aan hem terug denken.

Bestuur en Medewerkers Prinsentreffen Nijmegen