MEDEWERKERSGILDE

Voor de realisering van haar doelstellingen wordt het bestuur o.a. bijgestaan door leden van het Medewerkersgilde. Het zijn personen die affiniteit hebben met de culturele waarden van het carnaval in  het algemeen en dat van het Nijmeegse carnaval in het bijzonder en die hun medewerking verlenen aan de organisatie van het Prinsentreffen Nijmegen. 
 
Aspirant-leden van het Medewerkersgilde:
Zij melden zichzelf aan of worden door bestuur of bestaande medewerkers voorgedragen. Zij lopen maximaal 2 jaar mee en in deze periode wordt van beide zijden bekeken of men verder zou willen gaan als definitief lid van het Medewerkersgilde. 
 
Op dit moment zijn er geen Aspirant Gildeleden binnen het Gilde:

Leden van het Medewerkersgilde:
Geven na hun aspirant tijd aan of ze toe willen treden. Wanneer bestuur en overige leden ook positief zijn dan wordt het lidmaatschap definitief. De leden van ons Medewerkersgilde zij herkenbaar aan hun zwarte smoking, zwart/rode strikje, rode pochet, kwartiersmuts van het Prinsentreffen en natuurlijk de onderscheiding van het Medewerkersgilde. De dames dragen aangepaste kleding en uiteraard ook hun onderscheiding. 

Op dit moment zijn de volgende Gildeleden bij onze activiteiten betrokken:

 1. Jo Claassen
 2. Bert van Gils
 3. Mark Hartendorf
 4. Rosanne van der Heijden
 5. Gabriel van Heusden
 6. Jan Jacobs
 7. Hans Jansen van Benthum
 8. Maik Jaspers
 9. Irma Prudon
 10. Wilger Rikken
 11. Peter Saleming
 12. John Spithoven
 13. Peter van der Velden
 14. Ruud de Vries
 15. Willie Willems
 16. Sander Wullings
 17. Theo Wullings
 18. Mischa van Haaren
 19. Patrick Hendriks