MEDEWERKERSGILDE

Voor de realisering van haar doelstellingen wordt het bestuur o.a. bijgestaan door leden van het Medewerkersgilde. Het zijn personen die affiniteit hebben met de culturele waarden van het carnaval in  het algemeen en dat van het Nijmeegs carnaval in het bijzonder en die hun medewerking verlenen aan de organisatie van het Prinsentreffen Nijmegen. 
Asprirant-leden van het Medewerkersgilde:
Zij melden zichzelf aan of worden door bestuur of bestaande medewerkers voorgedragen. Zij lopen maximaal 2 jaar mee en in deze periode wordt van beide zijden bekeken of men verder zou willen gaan als definitief lid van het Medewerkersgilde. 
Op dit moment zijn de volgende Aspirant Gildeleden bij onze activiteiten betrokken:
Mischa van Haaren
Patrick Hendriks 

Leden van het Medewerkersgilde:
Geven na hun aspirant tijd aan of ze toe willen treden. Wanneer bestuur en overige leden ook positief zijn dan wordt het lidmaatschap definitief. De leden van ons Medewerkersgilde zij herkenbaar aan hun zwarte smoking, zwart/rode strikje, rode pochet, kwartiersmuts van het Prinsentreffen en natuurlijk de onderscheiding van het Medewerkersgilde. De dames dragen aangepaste kleding en uiteraard ook hun onderscheiding. 
Op dit moment zijn de volgende Gildeleden bij onze activiteiten betrokken:
Jo Claassen
Bert van Gils 
Mark Hartendorf
Rosanne van der Heijden
Willie Hendriks 
Gabriel van Heusden
Jan Jacobs
Hans Jansen van Benthum
Maik Jaspers
Anton Peters
Irma Prudon
Wilger Rikken 
Peter Saleming
John Spithoven
Peter van der Velden
Ruud de Vries
Willie Willems
Sander Wullings
Theo Wullings