AANMELDEN ALS VRIEND

Wordt VRIEND van het Internationale Prinsentreffen Nijmegen, iedereen kan het worden en je zult zien dat je dit geweldige feest veel intenser beleeft. Je bent al VRIEND voor  € 40.00 per jaar!

HOE WORDT IK VRIEND?  Dit is echt heel simpel, meld je aan bij een van de bestuursleden, André, Peter, Simon, Henk, Anton of stuur een mail naar het secretariaat; secretariaat@prinsentreffen-nijmegen.nl Belangrijk bij het aanmelden is, dat een een actief mailadres, postadres en mobiele nummer doorgeeft waar we je op kunnen bereiken. De rest gaat vanzelf. Je ontvangt per mail/post een bericht dat je van harte welkom bent als VRIEND van ons feestje, en hierin wordt gevraagd om de “donatie” van € 40.00 te voldoen.

Dit kan op drie manieren;

  • Het voldoen van de bijgesloten factuur door het bedrag van € 40.00 over te maken naar de rekening van het Internationale Prinsentreffen Nijmegen Reknr: NL92 INGB  0001 7195 92.
  • Betalen met een betaalverzoek (Tikkie). In het bericht dat je ontvangt staat de vraag of we je een betaalverzoek mogen sturen op de mobiele nummer. Als je dit oké vind, stuur dan een berichtje met whats-app naar het mobiele nummer dat je eveneens vind in het bericht dat we gestuurd hebben. Dan ontvang kort hierna een betaalverzoek op he mobiel, snel en betrouwbaar.
  • O ja, we nemen ook nog steeds contant geld aan, als dit je voorkeur geniet is dit geen probleem! Wel graag bij de penningmeester van het Prinsentreffen, Anton Peters.

Wat krijg je terug als “Vriend van het International Prinsentreffen Nijmegen”

  • Een zaalkaart (twv € 20.00)
  • De vel begeerde pin en enkele consumptiebonnen
  • Vermelding als ” VRIEND ” op onze website en in de flyer
  • Last but not least: EEN GOED GEVOEL !