DE FEESTLOCATIE

Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD Nijmegen
Tel. 024 – 3564260

In ” Brasserie Massink ” worden de dorstluchtige hoogheden ontvangen door gastvrouw Els Stouthamer en haar zoon Jeroen. Zij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Uiteraard staat ook ” team Stouthamer “ paraat om alle gasten te voorzien van een prima hapje en drankje.

PARKEREN
Achter de Jan Massinkhal is een parkeerplaats voor personenauto’s die zeer snel vol zal zijn. Bussen kunnen tegenover de Jan Massinkhal de Halfgeleiderweg in en dan links de Transistorweg alwaar ze langs de weg kunnen parkeren. Auto’s hebben aan de Transistorweg ook nog een “vrije” parkeerplaats.

VOORBEREIDINGEN
Om het feest op zondag te kunnen vieren begint een grote groep vrijwilligers al op de vrijdag met de opbouw van de feestzaal. Zo’n 20 personen zijn samen met personeel van de toeleverende bedrijven bezig om er iets moois van te maken. Wanneer het team van het Internationale Prinsentreffen Nijmegen dan op de zondagmorgen aan het ontbijt begint, dan is iedereen verschrikkelijk trots op hetgeen er weer is gepresteerd. Maar ja …….. na het feestje moet er nog wel worden afgebroken !