DE FEESTLOCATIE

Met trots presenteren wij de locatie waar het 28ste Internationale Prinsentreffen Nijmegen zal plaatsvinden. Na de Corona pandemie moesten we opzoek naar een nieuwe locatie en deze hebben we uiteindelijk gevonden in het centrum van Nijmegen. Concertgebouw De Vereeniging is een begrip in Nijmegen. Het concertgebouw van Nijmegen heeft een rijke historie en is naar onze mening een fantastische locatie voor ons Internationale Prinsentreffen. Het heeft alle faciliteiten om artiesten, gasten en Vips op een goede manier te ontvangen. Wij zijn ervan overtuigd dat de 28ste editie een groot feest zal worden en wij hopen u massaal te ontvangen.

 

Concertgebouw De Vereeniging bied tal van mogelijkheden en is uiterst geschikt om ons Internationale Prinsentreffen naar een nog hoger niveau te tillen. Wij als bestuur zij er van overtuigd dat dit de ideale locatie is voor dit unieke carnavals evenement. 

 

 

 

Parkeerplaatsen bij Concertgebouw De Vereeniging zijn beperkt, maar op loopafstand (circa 50 mtr) vind u parkeergarage “Keizer Karel ” In deze ruim opgezette garage met 684 plaatsen kunt u veilig en droog u auto parkeren. Hier gaat u vast en zeker op zondag een plaatsje vinden voor u auto.

Parkeergarage Keizer Karel Nijmegen (centrumparkeren.nl)